Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med någon av våra medarbetare eller har frågor som du inte hittar svar på, kontakta någon av oss på foodservice.
mariadundeberg bw

Maria Dundeberg

VP Commercial Sales & Marketing, Scan Sverige AB

Min roll innebär att jag leder arbetet på avdelningen. Det som driver mig är naturligtvis affären i sig men något av det roligaste är att ha med människor att göra. Både mitt fantastiska team och alla fantastiska kunder! Bästa med Scan Sverige AB är alla fantastiska kollegor och våra högkvalitativa produkter. Att vi gör skillnad i samhället tycker jag också är fantastiskt.


+46(0)8 725 83 32

maria.dundeberg@hkscan.com

camillazander bw

Camilla Zander

Marketing Manager

I min roll ansvarar jag för marknadsföringen inom foodservice. Det bästa med mitt jobb är alla härliga möten med människor och den kompentens av kunskap som finns inom bolaget. Det som driver mig är att bidra till att förbättra förutsättningarna för Sveriges lantbrukare och köttproducenter, att få följa med i hela kedjan från gård till gaffel.


+46(0)8 725 85 93

camilla.zander@hkscan.com

cecilia bjorklund

Cecilia Björklund

Kategorichef Foodservice

Jag arbetar i en central roll med en varierande typ av arbetsuppgifter inom Foodservice affären. Jag har ett stort internt kontaktnät och arbetar med många olika personer inom bolaget samt med alla våra produktionsanläggningar. En arbetsdag kan vara allt ifrån att hålla ihop processen internt för att få fram en nylansering till att analysera den totala marknaden inom en viss varugrupp. Jag trivs med att sitta mitt i processerna och jag trivs med alla härliga kollegor som finns inom Scan Sverige AB. För mig signalerar Scans varumärken svenskt kött med ett löfte till slutkonsumenten om hög kvalitet och produkter som smakar riktigt bra.


+46(0)72 146 76 26

cecilia.bjorklund@hkscan.com

helenandersson bw

Helen Andersson

Sales Rep. Stockholm

Jag är ansvarig säljare på Foodservice med placering i Stockholm. Det som driver mig i mitt arbete är mötet med kunden och dom fantastiska produkter Scan Sverige AB står för. Jag tycker att Scan är ett starkt varumärke som bidrar till att konsumenten får svenskt och hållbart kött på tallriken.


+46(0)70 368 08 98

helen.andersson@hkscan.com

michaelbengtsson bw

Michael Bengtsson

Sales Rep. South Sweden

Jag är säljare inom foodservice där mina uppgifter är att inspirera, marknadsföra och sälja våra produkter med inriktning mot privat och offentlig sektor. Mötet med kunden/gästen är det som driver mig och att få vara den naturliga leverantören och inspiratören till en god och hållbar måltid samt det starka varumärke vi har och där vi samtidigt har en tydlig målsättning vad gäller både miljö och klimat.


+46(0)8 725 80 10

michael.bengtsson@hkscan.com

malin scan

Malin Holmdahl

Wholesale Coordinator Foodservice

I min roll hanterar jag order från våra kunder och ser till att de kommer fram till rätt plats i rätt tid. Jag drivs av att göra våra kunder nöjda och håller alltid en hög servicenivå. Jag är stolt över att jobba hos Sveriges främsta leverantör av kött och charkprodukter.


+46(0)1 323 45 05

malin.holmdahl@hkscan.com

robertlofqvist bw

Robert Löfqvist

Sales Rep. Stockholm

Som säljare på Scan Sverige AB är min uppgift att inspirera, bygga relation och sälja våra produkter. I mitt arbete vill jag framförallt göra en god affär och trycka på mångsidighet som Scan Sverige AB har. För mig är Scan Sverige AB ett pålitligt företag som står för svenska råvaror och kvalitét som jag själv jobbat med i många år bl.a. i köket och hos grossist.


+46(0)70 784 93 81

robert.lofqvist@hkscan.com

sanna anggard bw

Sanna Änggård

KAM / Koncept

Jag ansvarar för bl.a. Korv & Bread och Parks & Resorts, Scans satsning på mobila ”Hubbar” med ett härligt Korv/hamburgare koncept.
Jag trivs med att arbeta på ett stort och ordningsamt företag, en rolig men trygg arbetsplats. Scan Sverige AB försöker hela tiden att jobba i framkant vad det gäller hållbarhet och miljö och det känns väldigt bra att arbeta på ett företag som tar sitt ansvar.


+46 (0)70 315 97 88

susanna.anggard@hkscan.com

johan boivie

Johan Boivie

KAM Foodservice

Jag drivs av att utveckla affärer där alla är vinnare. Med kvalitativa produkter, med ett av marknadens starkaste varumärken och med vårt kompetenta team får jag möjlighet att göra det tillsammans med Menigo och Svensk Cater. Scan Sverige AB tar ansvar för hela värdekedjan vilket är en viktig del till att jag på ett professionellt sätt kan bidra till Smak på det goda livet.


+46 (0)709 64 15 95

johan.boivie@hkscan.com

mariajansson bw

Maria Jansson

Tenders Specialist Foodservice

Min roll innebär att jag koordinerar privata och offentliga anbudsförfrågningar från våra kunder. Det roligaste med min tjänst är att ingen dag är den andra lik, det är ständig utveckling och nya möjligheter. Det bästa med Scan Sverige AB är förutom de fantastiskt goda produkterna, så är det mina trevliga kollegor.


+46(0)8 725 85 06

maria.jansson@hkscan.com

fredriksvard bw

Fredrik Svärd

Sales manager

Min roll är att skapa engagemang och delaktighet för att få alla att dra åt samma håll och nå upsatta mål. Det som driver mig är lönsamma affärer och nöjda kunder. Scan Sverige AB står enligt mig för starka varumärken med välsmakande produkter och härliga medarbetare.


+46(0)8 600 67 56

fredrik.svard@hkscan.com

niklasrydberg bw

Niklas Rydberg

Manager KAM

Jag ansvarar för våra Key Account Managers och mitt uppdrag är att driva affärsområdet Foodservice mot framtida mål. Det innebär att skapa de bästa förutsättningar för teamet att forma givande kundrelationer som resulterar i goda affärer, för oss och våra kunder. Mötet med människor i denna bransch är det som gör att jag älskar det här jobbet där jag får möjligheten att leda, coacha, inspirera och möta våra underbara kunder.
Att vi sedan har Sveriges bästa varumärken när det gäller kött och chark, är ett privilegium!


+46(0)70 264 83 25

niklas.rydberg@hkscan.com

charlotteekegoransson bw

Charlotte Eke Göransson

KAM Public sector

I min roll som ansvarig för den offentliga sektorn har jag möjlighet att påverka beslutsfattare och upphandlare av livsmedel att göra val, som faktiskt spelar roll. Det som driver mig är att varje dag bidrar vår verksamhet till att förbättra förutsättningarna för Sveriges lantbrukare och köttproducenter, samtidigt som vi erbjuder våra kunder produkter som alltid uppfyller deras förväntningar. Det bästa med Scan Sverige AB är att jag personligen delar företagets tro på bra och omsorgsfullt producerad mat.


+46(0)73 089 77 71

charlotte.eke-goransson@hkscan.com

malin sand bw2

Malin Sand

KAM Martin & Servera and Axfood snabbgross

I min roll ansvarar jag för några av Scan Sverige AB nyckelkunder inom foodservice. Jag drivs av att skapa relationer och långsiktiga affärer som gynnar båda parter. Inom Scan Sverige AB får jag möjlighet att representera Sveriges mest välkända varumärken inom kött och chark, att alltid bli välkomnad av våra kunder och jobba i ett professionellt och härligt team.


+46(0)8 725 83 35

malin.sand@hkscan.com

marcuskarlsson bw

Marcus Karlsson

Sales Rep. South Sweden

Som representant för Scan Sverige AB är det min uppgift att bygga relationer,  inspirera & saluföra företagets produkter till den privata & offentliga marknaden. Jag drivs av att genom kunskap, kvalitet & matlagning kunna inspirera en kund att välja våra produkter. Scan Sverige AB är för mig ett pålitligt varumärke som står för kvalitet & bra värderingar.


+46(0)70 292 46 25

marcus.karlsson@hkscan.com

Philip Hultsten Scan Sverge AB

Philip Hultsten

Wholesale Coordinator Foodservice

I min roll som grossistkoordinator ser jag till att kunden hamnar i centrum och får leveranser till rätt plats och i rätt tid. Det som driver mig är att alltid ha hög kundservice och strävan efter att göra våra kunder nöjda. Jag är stolt över att jobba på Scan Sverige AB som en av Sveriges största och främsta leverantör inom chark- och köttprodukter.


+46(0)1 323 45 54

philip.hultsten@hkscan.com

ceciliaakesson bw

Cecilia Åkesson

Sales Rep. West Sweden

Jag är ansvarig säljare på Foodservice med placering i Göteborg. Det som driver mig i min roll är kundmötet och att få inspirera kring företagets grymma produkter. Det som är bäst med Scan Sverige AB är att vi värnar om djuromsorgen i Sverige och har ett nära samarbete med bönderna.


+46(0)8 725 88 50

cecilia.akesson@hkscan.com

fredrikasplund

Fredrik Asplund

Sales Rep. North Sweden

I min roll som säljare på Scan Sverige AB i Norrland känner jag starkt för att bygga långsiktiga relationer med grossister och kunder, att identifiera och förstå kundens behov tycker jag är helt avgörande för att driva affären framåt. För mig är Scan Sverige AB ett tryggt och hållbart företag med svenska produkter som är lätt att relatera och identifiera sig med vilket borgar för nöjda kunder och medarbetare.


+46(0)70 341 59 30

fredrik.asplund@hkscan.com

fredriklindblom bw

Fredrik Lindblom

Inhouse Sales | Sales Rep. Mid & North Sweden

Jag sitter lite som en spindel i nätet, där jag hjälper alla våra kunder med sina inköp. Bra affärer med nöjda köpare och säljare, som i slutändan leder till fantastisk mat på tallriken. Det bästa med Scan Sverige AB är alla mina fantastiska kollegor och våra grymma svenska produkter.


+46(0)1 323 47 65

fredrik.lindblom@hkscan.com

charlottetobert bw

Charlotte Tobert

Inhouse Sales

Som innesäljare är jag nära kunden, bara ett samtal eller mail bort. Jag drivs av att snabbt och smidigt hjälpa våra kunder till en bra affär. Det är roligt att varje dag jobba med företgets goda produkter och vårt starka varumärke.


+46(0)1 323 47 61

charlotte.tobert@hkscan.com

mattias olsson bw

Mattias Olsson

KAM Kedjekunder

I min roll som KAM ansvarar jag för de privata kedjekunderna inom foodservice. Det är ett spännande och varierande arbete. Varje kedja har sin speciella inriktning vilket innebär att behovet av sortiment ofta skiljer sig. Scan Sverige AB har ett brett sortiment inom kött&chark och det finns alltid något som passar våra kunder. Att få sälja kött&chark från Svenska gårdar är alltid lika inspirerande.


+46 (0)70 608 13 54

mattias.olsson@hkscan.com