Grattis alla burger lovers

Grilltrenden har gett hamburgaren en pånyttfödelse, inte minst när det gäller tillbehör och toppings. Idag har många hamburgerrestauranger sin alldeles egna signature burger. Vårt sortiment rymmer både ostekta och stekta burgare i storlekar från 45g till 200g och inkluderar även högrevsburgare. Alla är smakrika och enkla att tillaga och naturligtvis innehåller de enbart kött från djur på svenska gårdar.
HKScan_hamburgare_0072.jpg

Snabbmat endast när det gäller tillagning

Visst går de fort att laga till, men i alla andra avseenden, från djurhållning till produktion, är vårt moderna utbud av korvar och hamburgare långt ifrån snabb mat. Du märker det på kvaliteten - och smaken. Det och det faktum att servering av korv och hambrukare kan göras precis så enkel eller så komplex som man önskar, gör dem till spännande och mångsidiga alternativ på menun. Så varsågod, här är Scans sortiment av korvar och hamburgare och några söta, syrliga och knapriga tips på hur du gör din servering oförglömlig.korvar_0153.jpg

 

Korv - En favorit på grillen

Stolta korvtraditioner finns i de flesta länder sedan gammalt. Men idag är korv hetare än någonsin. Både smakmässigt och trendmässigt. Vi kokar, grillar, steker och toppar som aldrig förr. I vårt sortiment hittar du, utöver klassiker som varmkorv och grillkorv så klart, korvar från hela världen. Vad sägs om eldig chorizo, matig bratwurst eller kryddig salsicciakorv? Som vanligt innehåller våra korvar alltid bara svenskt kött.