Grillad pastrami med tomatiserad grönsakscouscous serveras med spiskummin och yoghurtdressing

Grillad pastrami med tomatiserad grönsakscouscous serveras med spiskummin och yoghurtdressing
För 10 personer

Ingredienser

  • 10 st pastrami Scan sous vide
  • 500 g tomater krossade
  • 50 g röd paprika tärnad
  • 50 g squash tärnad
  • 50 g aubergine tärnad
  • 50 g rödlök hackad
  • 20 g vitlök hackad
  • 1 dl basilika hackad
  • 750 g couscous (rå vikt)
  • 5 dl matlagningsyoghurt
  • 1 msk spiskummin
  • rivet skal från 2 citroner

Gör så här

Tillaga couscous enligt anvisning på förpackningen. Fräs grönsakerna i några minuter utan att de tar färg. Häll på de krossade tomaterna och koka ihop. Blanda den avsvalnade tomatröran med couscousen. Blanda matlagningsyoghurten med spiskummin och citronskal. Smaka av med salt, peppar och en nypa socker. Grilla pastramin på ett grilljärn eller kolgrill.