Schweizerbiff med ljummen potatissallad och kapris- och senapssås

Schweizerbiff med ljummen potatissallad och kapris- och senapssås
För 10 personer

Ingredienser

  • 20 Scan schweizerbiff

POTATISSALLAD

  • 1 burk majskorn 750 g
  • Smör och olja till stekning
  • 1 purjolök skivad
  • 1½ kg kokt potatis skivad
  • 1 l spenat färskriven
  • 1 dl bladpersilja plockad

KAPRIS- OCH SENAPSSÅS

  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 dl crème fraiche
  • 5 msk grov senap
  • 2 msk chilisås
  • 1 dl kapris hackad

Gör så här

Lägg majsen på ett bleck. Ringla över lite olivolja, lägg på en klick smör, salta och peppra. Rosta majsen i ugnen i 10-12 minuter. Blanda purjolök, potatis, spenat och persilja i en bunke. Vänd ner den varma majsen. Blanda ingredienserna till såsen i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Värm schweizerbiffarna i ugnen och servera dem med potatissallad och lite sås.