Pannbiff "Maxi" med krämig tomatpasta

Pannbiff "Maxi" med krämig tomatpasta
För 10 personer

Ingredienser

  • 1,2 kg Scan Pannbiff Maxi, à 40 g/st
  • 700 g pasta

TOMATSÅS

  • 300 g gul lök hackad
  • 800 g krossade tomater
  • 0,5 dl rapsolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 20 g grönsaksbuljongpasta
  • 1 tsk torkad basilika
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 400 g grönsaker i mindre bitar tex zucchini,
  • paprika eller aubergine
  • 1 dl svarta oliver

Gör så här

Sätt ugnen på 150°C. Fräs löken i olja. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, buljong och basilika. Låt koka i 30 minuter. Häll i grädde och smaksätt med salt, peppar och en nypa socker. Värm biffarna i ugnen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Rör ner grönsakerna i tomatsåsen och låt koka några minuter. Vänd ner pastan i tomatsåsen och servera till biffarna.